چوپانان آباد

چوپانان آباد

نمیذارم دیگه تنهات چوپونون choopananabad@yahoo.com
چوپانان آباد

چوپانان آباد

نمیذارم دیگه تنهات چوپونون choopananabad@yahoo.com

سرکه خرما

  سرکه خرما 



یکی از محصولاتی که ما در چوپانان بلد نبودیم و از آن بهره نمی بردیم سرکه خرماست خصوصا اینکه خرماهای درجه 3 معمولا نصیب چهارپایان می شود در حالیکه به راحتی می توانیم سرکه خوبی تهیه نمائیم در این پست با خواص و طرز تهیه سرکه خرما آشنا می شویم

 

خواص دارویی سرکه خرما :

سرکه خرما بدلیل تولید مستقیم و خالص از شیره خرمای طبیعی کلیه خواص خرما را علاوه بر خواص سرکه دارا می باشد.

۱ـ موجب دفع اوره در بدن می گردد.

۲ـ چربی اضافی در بدن را کاهش مـی دهد.

۳ـ سـرکـه خرمـا هضم غذاهای سنگین آسان می کند.

۴ـ سرشار از املاح مفید و کلسیم مـی باشد.

۵ ـ ویتـامین خرما که در سرکه آن نیز وجود دارد باعث افزایش قدرت بینایی می گردد.

۶ ـ دارای طعم متفاوت و مطلـوب می باشدو در تهیه بسیاری از ترشـی ها طعم فـوق العـاده ای ایجـاد می نماید.

 بـا طعم ترش و دلپذیر خود چاشنی خوبی برای خوراک ها و خورشت های شما می باشد.



طرز تهیه سرکه خرما

سرکه  خرما

سرکه یکی از فرآورده های طبیعی تولید شده به دست بشر است که دارای ویژگی های بسیاری از جمله : مصارف غذایی ، دارویی و پاک کننده دارد که همچنین ویژگی های منحصر به فرد سرکه باعث آسیب رساندن به طبیعت نمی شود. در نقاط مختلف جهان سرکه های مختلفی تولید می شود که سرکه خرما یکی از آنهاست. با توجه به مرغوبیت خرمای تولید شده داخل کشور عزیزمان ایران سرکه تولید شده از این ماده غذایی شگفت انگیز نیز دارای کیفیت فوق العاده ای است که شاید در مقایسه با برخی کشورهای تولید کننده بی نظیر باشد. با توجه به درخواست های مکرر شما عزیزان در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه سرکه خرما آشنا کنیم.

مواد لازم

  •  خرما 2                 کیلوگرم
  • آب جوشیده               4 لیتر
  • نمک               1 قاشق غذاخوری
  • سرکه                     نیم لیتر
  • مایه خمیر        1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه

ابتدا خرما را هسته بگیرید سپس خرما را با استفاده از چرخ گوشت چرخ کنید و داخل ظرفی غیر فلزی و با دهانه بزرگ بریزید و آب و باقی مواد را اضافه کنید درب ظرف را بسته و در محیطی تاریک و گرم قرار دهید باید به مدت 25 تا 50 روز بسته به دمای محیط نگهداری شود. در پایان هر دوره هفت روزه درب ظرف را باز کرده و محتویات را با هم مخلوط کنید تا قسمتهای مختلف به صورت مساوی تخمیر شوند، پس از این مدت سرکه بدست آمده را با پارچه صاف کنید و استفاده نمایید.

نکات مهم

  • نکته اول اینکه هرچه خرما شیرین و دارای شیره بیشتری باشد سرکه مرغوبتری بدست خواهد آمد،همچنین آب بیشتری نیز نیاز خواهد داشت.
  • ظرفی را انتخاب کنبد که در عمل تخمیر و بالا آمدن محتویات ظرف سر ریز نشود.
  • دلیل استفاده از مخمر فقط در جهت کوتاه تر شدن زمان برای رسیدن و تخمیر سرکه است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد