چوپانان آباد

چوپانان آباد

نمیذارم دیگه تنهات چوپونون choopananabad@yahoo.com
چوپانان آباد

چوپانان آباد

نمیذارم دیگه تنهات چوپونون choopananabad@yahoo.com

طرز تهیه شیره خرما

شیره خرما

این مطلب از آشپزخانه من نقل شده
واین دستور پخت برای ما چوپانانی های شهری است که می خواهیم یک شیشه شیره خرما هم در خانه داشته باشیم

شیره خرما

مواد لازم:

خرما 1 پیمانه
آب جوش 2 پیمانه

طرز تهیه:

خرما ها رو بشورید و از وسط نصفشون کنید و هسته اش رو در بیارید ، بریزیدشون تو یه قابلمه گود و روش آب جوش بریزید و بذارید نیم ساعت بمونه.
بعد از این مدت قابلمه رو بذارید روی حرارت تا آبش جوش بیاد، بعد زیرش رو کم کنید و صبر کنید خرماها 5 دقیقه بجوشه تا کاملا نرم بشه. دقت کنید اگر خرماتون خشک باشه زمان پخت طولانی تره. پخت رو تا زمانی ادامه بدید تا خرما نرم بشه.
بعد حرارت رو خاموش کنید و بذارید خرماها نیم ساعت تو همون آب بمونه.بعد از این مدت خرماها رو بریزید تو یه صافی و با دست آروم فشارش بدید تا شیره اش بیرون بیاد ولی پوست و گوشت خرما نباید بره تو شیره.
شیره رو دوباره بذارید روی حرارت تا بجوشه و به غلظت برسه. وقتی حجم شیره کم شد تا به غلظت برسه مدام همش بزنید تا ته نگیره.
این شیره رو میتونید روی بستنی ها توی دستورات کیک و شیرینی ، روی کیکها ، با پنکیک و یا ارده استفاده کنید.
این شیره رو تو جای خشک و خنک و تو ظرف در بسته میتونید تا یک سال نگه دارید.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد