ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
طرز تهیه گرمی یا ادویه چوپانانی
نوشته : نسل سومی
پخت غذای سنتی چوپانان به این ادویه نیاز دارد و ساخت این ادویه بسیار آسان است و ما می توانیم از این ادویه در اکثر غذا ها استفاده نمائیم
مواد لازم
زردچوبه سائیده 100گرم یک یک پیمانه
فلفل سیاه سائیده شده 50 گرم یا نصف پیمانه
زیره سبز سائیده شده 100 گرم یا یک پیمانه
برگ خشک پیاز سائیده 100 گرم یا یک پیمانده
مواد فوق را حتما از یک الک ریز خارج کنید و سپس آنها را مخلوط کرده در یک ظرف دربسته نگداری کنید حتما به میزان مصرف 3 تا 4 ماه خود تهیه کنید تا عطر آن از بین نرود
تذکر به جای برگ خشک پیاز می توانید از برگ تره خشک استفاده کنید من هر وقت می خواهم گرمی درست کنم یک هفته قبل دو کیلو سبزی پیازچه می خرم و تمیز پاک کرده و با همان پیاز هایش نیم خرد می کنم و در سایه با باد پنکه خشک می کنم و با آسیاب برقی آنرا آسیاب می نمایم