ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
باکشت سنجد در بیش از ۱۰هکتار از باغات شهرستان خور و بیابانک صنعت کشاورزی در این منطقه کویری پر رونق شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ مدیر جهاد کشاورزی خور و بیابانک، کشت این محصول را مقرون به صرفه اقتصادی و دارای خواص درمانی دانست و گفت: با جایگزینی این محصول به جای درختان و محصولات غیرمثمر در پنج سال کشت آن 40درصد افزایش یافته و به صنعت کشاورزی رونق بخشیده است.
سیدحکمت موسوی عملکرد این محصول را از هر اصله درخت بین 100تا200 کیلوگرم بیان کرد و افزود: برداشت سنجد با ارقام خرمایی، شیرین و بومی تا نیمه مهر دراین شهرستان ادامه دارد.
وی کشت درخت سنجد را از قدمت و پیشینه بالایی در شهرستان کویری خور و بیابانک برشمرد و افزود: نگاه توسعه محور برای افزایش سطح زیرکشت اینگونه ارزشمند در کنار دیگر محصولات گامی مثبت برای توسعه کشاورزی است.
مدیر جهادکشاورزی خور و بیابانک، سنجد را در درمان بیماری مفاصل، معده و آرترز مفید و قابل کاربرد در صنایع دارویی و غذایی دانست و گفت: بخشی از محصول تولیدی این شهرستان به صورت تازه خوری مصرف و بقیه برای استفاده در صنایع دارویی به مراکز دیگر شهرستان ها ارسال می شود.
وسعت زمین های کشاورزی و باغی شهرستان خور و بیابانک دو هزار و 200هکتار است.