ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
شیره خرما
مواد لازم:
خرما 1 پیمانه
آب جوش 2 پیمانه
طرز تهیه:
خرما
ها رو بشورید و از وسط نصفشون کنید و هسته اش رو در بیارید ، بریزیدشون تو
یه قابلمه گود و روش آب جوش بریزید و بذارید نیم ساعت بمونه.
بعد
از این مدت قابلمه رو بذارید روی حرارت تا آبش جوش بیاد، بعد زیرش رو کم
کنید و صبر کنید خرماها 5 دقیقه بجوشه تا کاملا نرم بشه. دقت کنید اگر
خرماتون خشک باشه زمان پخت طولانی تره. پخت رو تا زمانی ادامه بدید تا خرما
نرم بشه.
بعد حرارت رو خاموش
کنید و بذارید خرماها نیم ساعت تو همون آب بمونه.بعد از این مدت خرماها رو
بریزید تو یه صافی و با دست آروم فشارش بدید تا شیره اش بیرون بیاد ولی
پوست و گوشت خرما نباید بره تو شیره.
شیره رو دوباره بذارید روی حرارت تا بجوشه و به غلظت برسه. وقتی حجم شیره کم شد تا به غلظت برسه مدام همش بزنید تا ته نگیره.
این شیره رو میتونید روی بستنی ها توی دستورات کیک و شیرینی ، روی کیکها ، با پنکیک و یا ارده استفاده کنید.
این شیره رو تو جای خشک و خنک و تو ظرف در بسته میتونید تا یک سال نگه دارید.